Tatal unei cunoscute vedete din Romania a murit. Mesajul dureros: “Suntem șocați, anesteziați, muți de durere

Tatal unei cunoscute vedete din Romania a murit. Mesajul dureros: “Suntem șocați, anesteziați, muți de durere

Tatăl Marei Bănică a murit. Mara Bănică trece prin cele mai dureroase momente din viața ei după ce tatăl său a pierdut lupta cu viața.

Jurnalista și-a pierdut părintele pe 17 noiembrie și a postat pe Facebook un mesaj emoționant prin care își exprimă regretul că tatăl ei a murit mult prea devreme.

Mara Bănică este în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață în această dimineață, iar vedeta a transmis un mesaj dureros pe rețelele sociale. De când a aflat vestea, aceasta nu-și poate reveni din șoc și nu concepe că părintele ei nu mai este în viață.

Tatăl Marei Bănică a murit

Tot pe contul ei de socializare, Mara Bănică a mai spus că trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, vineri, 18 noiembrie, la ora 14.00. Cei care l-au cunoscut îl pot conduce pe ultimul drum, sâmbătă, la ora 12.00.

„Tata s a stins astazi dimineata. Suntem socati.

Anesteziati. Muti de durere. Il vom depune maine, la ora 14.00, la biserica Sfantul Gheorghe Nou. Slujba de inmormantare va fi sambata, la ora 12.00, la biserica.

Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihneasca, tati! Te iubesc pana la cer, acolo unde te ai dus acum, si inapoi. Iti multumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iti datorez tie. „, a fost mesajul postat de Mara Bănică, alături de care a pus și o fotografie cu părintele ei.

Mara Bănică are o relație apropiată cu părinții ei

În ultima zi a anului 2020, chiar de ziua de naștere a tatălui ei, a transmis un mesaj extrem de emoționant. Jurnalista i-a mulțumit părintelui pentru tot ce i-a oferit până acum, dar i-a spus și cât de mult îl iubește.

Tipa din stânga e mama. Am mai scris eu despre ea. Astă seară, însă, e despre tipul din dreapta. Adică tată. Născut în noaptea dintre anii 1950 spre 1951. Adică acum 70 de ani. Nu-i arăt, este?’, ne-a zis astă seară când am trecut pe la ei să luăm hrean preparat după cea mai bună reţetă din lume, făcută de tipa din stânga.

Dar, revenind la tipul din dreapta, îi datorez tot. M-a învăţat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea şi abia apoi să văd filmu. M-a învăţat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viaţa lui. Tata împlineşte în noaptea asta 70 de ani. La Mulţi Ani, puştiule! Te iubesc’, a scris jurnalista.

Comentarii