Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a mers la poliție să o acuze pe Anamaria Prodan de agresiune!

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a mers la poliție să o acuze pe Anamaria Prodan de agresiune!

Scandal uriaș în lumea showbiz-ului în această seară. Vestea șocantă e că că Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la secția de poliție pentru a face o plângere împotriva Anamariei Prodan pentru agresiune. La doar câteva minute a sosit și impresara, aceasta făcând tot o plângere cum că ar fi fost lovită de către antrenor. Reporterii Spynews.ro l-au contactat pe Laurențiu Reghecamp și vă prezentăm reacția acestuia în exclusivitate.

Veste șocantă în lumea showbiz-ului românesc, în această seară. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt implicați într-un scandal fără precedent și se confirmă faptul că în urmă cu doar câteva minute antrenorul a mers la o secție de poliție din Snagov, acolo unde a făcut o plângere împotriva Anamariei Prodan pentru agresiune

El susține că ar fi fost lovit de către impresară, însă la doar câteva minute distanță s-a prezentat la aceeași secție de poliție și impresara, cea care de altfel susține că antrenorul ar fi bătut-o.

Contactat de către reporterii Spynews.ro, în exclusivitate, Laurențiu Reghecampf ne-a răspuns apelului, iar întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, acesta a transmis:

În aceste momente cei doi se află la audieri, stau față-n față cu polițiștii și explică ce s-a întâmplat și de ce au ajuns în punctul de a depune amândoi o plângere pentru violență.

Potrivit surselor Spynews.ro, am aflat că totul ar fi început de la momentul în care Laurențiu Reghecampf a mers la vila Anamariei Prodan pentru a-și lua băiatul, pe Bebeto, și pentru a fi alături de el în ziua botezului fiului său cel mic și al Corinei Caciuc.

Comentarii