Din păcate, Alexandru Arșinel…

Din păcate, Alexandru Arșinel…


Alexandru Arșinel trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. În ultima vreme a stat mai mult prin spitale și se pare că acum a ajuns din nou pe mâna medicilor. Actorul ar fi ajuns în stare critică la spital, după ce s-ar fi simțit foarte rău.

Arșinel, pe mâna medicilor

Arșinel a avut probleme grave în ultima vreme și se pare că acestea nu se rezolvă deloc. Maestrul a ajuns din nou la spital, după o perioadă lunga de timp în care a stat într-un centru de recuperare. Fiind externat, toată lumea se aștepta ca starea lui să fie una bună, dar a ajuns din nou la urgențe, conform celor de la Spynews.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini rare cu acesta, chiar din unitatea medicală. Fiul său, Bogdan Arșinel, a fost surprins în timp ce stătea pe un scaun, așteptând probabil informații despre starea tatălui său.

Nu se cunosc prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă, dar cert este că lucrurile nu sunt deloc bune în cazul actorului. Ultimul an a fost unul dificil, pe care l-a petrecut mai mult prin spitale, din cauza problemelor care continuă să se agraveze odată cu trecerea timpului

Comentarii