Stirea care a șocat România. Florin Salam a murit. Betty, fiica lui, neaga! „NU ESTE ADEVARAT!”

Stirea care a șocat România. Florin Salam a murit. Betty, fiica lui, neaga! „NU ESTE ADEVARAT!”

Știrea că Florin Salam a murit este falsă. Betty, fiica manelistului, neagă totul. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a mărturisit care este adevărul, de fapt.

Știrea că Florin Salam ar fi murit a fost un șoc pentru toată România. Fiica manelistului, Betty, a spus adevărul printr-o postare pe rețelele de socializare.

Florin Salam a murit

Florin Slam a fost internat, în urmă cu două zile, de urgență la spital. Artistul era în stare gravă din cauza infecției cu COVID-19. Din fericire, vestea că manelistul, care are fani peste tot în țară, a fost una falsă.

Fiica manelistului, Betty, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a dezvăluit că știrea prin care se anunțase că tatăl ei ar fi murit nu este adevărată.

„Cel care a scris acel material de la ProTv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să îți dai demisia”, a scris Betty pe rețelele de socializare.

Manelistul a fost în stare gravă la spital

Florin Salam era infecat cu COVID-19 și ajunsese de urgență la spitat în noaptea de miercuri spre jos. Manelistul a fost însoțit atunci de soția lui, Roxana Dobre. Artistul a acuzat atunci și probleme respiratorii.

Manelistul a fost trecut de urgență atunci pe oxigen și primise medicamentație complementară. Din fericire, Florin Salam nu a decedat.

Comentarii