Fuego, a facut accident rutier Vestea trista a diminetii

Fuego, a facut accident rutier 

Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști ai României.

Este plină de viață, un artist complex și un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze. Deși mereu este optimist, viața la pus la grele încercări.

Una dintre ele a fost momentul în care a fost la un pas de moarte, dar a scăpat ca prin minune.

Fuego, la un pas de moarte

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Vocea lui este inconfundabilă și face spectacol ori de câte ori urcă pe scenă. Se bucură de un succes formidabil și oamenii îl iubesc pentru stilul său caracteristic special.

Este foarte deschis față de public, dar încearcă să nu îl încarce cu negativism.

Vorbește mereu despre lucrurile frumoase din viața sa, dar vrea ca fanii să cunoască și problemele din

viața lui. Acesta a dezvăluit că cea mai grea experiență a fost un accident rutier în care a fost implicat, dar din care a scăpat cu viață, din fericire.

Un motociclist a intrat în el cu aproximativ 200 de km/h, dar ambii au fost bine după accident. Fuego se consideră un norocos după acest incident, dar spune că și-a văzut moartea cu ochii.

“Am făcut un soi de accident pe autostradă, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat

frontal în mine, cu peste 200 de km/oră, eu neavând viteză. Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie! Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a păţit nimic.”, a declarat Fuego.

Fuego, despre dramele vieții sale
Drama cea mai mare a lui Fuego este pierderea tatălui său, care s-a stins din viață mult prea devreme. Artistul avea o

relație specială cu tatăl său, pe care îl admira pentru inteligența sa și pentru sfaturile pe care i le oferea ori de câte ori avea nevoie de ajutor.

Bărbatul a plecat în mod fulgerător când era tânăr, în urma unui infarct. Acest eveniment l-a marcat radical pe Fuego, care nu și-a putut reveni nici după trecerea anilor. Viața lui a fost grea fără o prezență masculină, dar a învățat să se descurce și a urmat mereu învățăturile primite de la tatăl său.

Comentarii