Ea este fata care i-a furat inima lui Iancu Sterp. Ce părere are mama Geta despre tânără, după ce a văzut-o alături de fiul său

Ea este fata care i-a furat inima lui Iancu Sterp. Ce părere are mama Geta despre tânără, după ce a văzut-o alături de fiul său
Iancu Sterp nu se mai ascunde! După o perioadă lungă în care și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, fratele lui Culiță s-a fotografiat recent în compania unei tinere, luându-și urmăritorii prin surprindere. Iată ce mesaj i-a transmis acesteia, la ceas aniversar!

A renunțat Iancu Sterp la burlăcie?
Iancu Sterp a publicat recent, pe contul personal de Instagram, o fotografie alături de o tânără superbă. Se pare că fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a renunțat la burlăcie, cu toate că nu a anunțat oficial că este într-o relație.

Dovada o face chiar mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii din mediul online:
„La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea!”, a scris Iancu Sterp în dreptul fotografiei cu presupusa lui iubită.
Nu este prima oară când fratele lui Culiță apare alături de șatenă.
În urmă cu câteva zile acesta a mai postat o fotografie în care tânăra îl strângea în brațe, dar fără a-i dezvălui identitatea.

Ce părere are mama Geta despre tânără?
Fotografia publicată de Iancu Sterp a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Internauții s-au grăbit să-l felicite pe fratele lui Culiță și să-i transmită „La mulți ani!” Denisei, cu care se presupune că acesta formează un cuplu:
„La mulți ani! Chiar vă potriviți! Și e genul acela de fată care se potrivește familiei tale frumoase! Tipic!”, „Super frumoasă fata specială!”, „La mulți ani fericiți! Fericire pentru voi, sunteți superbi împreună!”, „Bravo, Iancu! Foarte faină este!”, „Foarte frumoși, vă stă super împreună! O fată frumoasă cu totul, naturală, i se citește și bunătatea pe față!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă.
Și mama Geta i-a scris un mesaj tinerei, lăsând să se înțeleagă că este pe placul ei:
„La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”.

Comentarii