Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Nu l-am programat… ” Au devenit soț și soție în urmă cu un an și …

Anunțul făcut de Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Nu l-am programat… ” Au devenit soț și soție în urmă cu un an și …

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt acum o familie și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor.

Și-au dorit mult să se căsătorească și să se mute împreună, pentru că o bună bucată de timp au făcut naveta Chișinău-București. Iată cum își împart cei doi îndrăgostiți sarcinile în casă.

Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în vara anului trecut și de atunci sunt de nedespărțit. Și-au dorit mult ca ea să-și încheie școala și să se poată muta definitiv în București, iar când asta s-a întâmplat, împlinirea lor a fost maximă.

În cadrul unui interviu acordat recent, cei doi artiști au vorbit despre viața lor în calitate de cuplu căsătorit, cum își administrează banii și sarcinile în casă.

Se pare că ambii se ocupă de plata facturilor și că niciunul nu se dă la o parte când vine vorba despre treburi casnice.

Ne împărțim toate atribuțiile, de la spălat vase, curățenie, cumpărături, strâns de haine și facturi, absolut toate, astea se împart, a declarat Edward Sanda în emisiunea online Duet cu Alexandra.

Cleopatra este de părere că încă nu a trecut prin foarte multe situații ca să-și dea seama ce poate face unul și ce poate face celălalt, însă a precizat că până acum, de când s-a mutat cu Edward, nu au avut nicio problemă în această direcție.

Dragostea dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda crește în fiecare zi, însă deși au declarat că vor să fie părinți tineri, momentan se axează pe cariera lor muzicală, dar și pe alte proiecte pe care le-au inițiat împreună, cum ar fi o colecție de haine.

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre.

Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil, o să vină, nu l-am programat!’, a declarat Edward Sanda, pentru Ciao.

Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers, a spus Cleopatra Stratan.

Ce spune Cleopatra Stratan despre o posibilă sarcină

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună de nici măcar un an, iar tot ce vor în această perioadă a vieții lor este să se ocupe în continuare de cariera muzicală, să se plimbe și să călătorească.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc copii, însă nu acum. Consideră că toate vin la timpul potrivit și că deocamdată le este bine în această formulă.

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți, au declarat cei doi îndrăgostiți pentru Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România. Ambii sunt artiști și se completează perfect atât în viața personală cât și atunci când vine vorba despre cariera muzicală.

Comentarii