Tu știai asta ? Ce studii are Jador Îți vei schimba parerea despre el, după ce vei afla asta…”Sunt unul dintre puținii rromi care…”

Tu știai asta ? Ce studii are Jador Îți vei schimba parerea despre el, după ce vei afla asta…”Sunt unul dintre puținii rromi care…”

Puțini sunt cei care se întreabă: ”Ce studii are, de fapt, Jador?”. Faimosul cântăreț ar putea da clasă multor ”vedete” apărute peste noapte. 

 

De când a devenit persoană publică, Jador a atras multe antipatii. Gurile rele l-au subestimat chiar de la început din cauza etniei sale. Ceea ce nu știu mulți este faptul că Jador are studii superioare.

Ce studii are Jador și care este meseria lui de bază

La ora actuală, Jador face bani frumoși din cariera pe care și-a clădit-o. Videoclipurile de pe YouTube au milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă multe zerouri în contul bancar. De-a lungul timpului, artistul a fost pus la zid din cauza etniei sale și a fost marginalizat, însă, ceea ce puțini știu este că Jador are studii superioare și a terminat o facultate prestigioasă din București.

Jador a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în cadrul Facultății de Relații Economice. La un moment dat, artistul a anunţat că va deveni şi masterand, pe aceeaşi specializare, mărturisind că are de gând să meargă mai departe cu masterul:

”Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a spus Jador pe Instagram.

A crescut într-o familie modestă de la țară, iar condițiile nu erau tocmai cele mai bune. A fost un elev silitor și ambițios de mic indiferent de împrejurări. Este obișnuit cu greul încă de la o vârstă fragedă și a muncit de mic pentru ca visul său să devină realitate:

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, mai mărturisea Jador, înainte de-a deveni celebru.

Jador a crescut într-o familie numeroasă și cu  frică de Dumnezeu. Este mândru de cei care l-au crescut și nu de puține ori a declarat că este în stare de orice pentru frații și părinții lui.

De când a început să fie cunoscut, Jador a făcut tot posibilul să le ofere o viață liniștită și frumoasă celor dragi lui.

Comentarii