Raluca Bădulescu, la brațul altui bărbat în plin proces de divorț.

Raluca Bădulescu, la brațul altui bărbat în plin proces de divorț.

Raluca Bădulescu Nu una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta se bucură de mare succes în plan profesional și lucrurile merg foarte bine la locul de muncă, deci și în plan personal traversează o situație extrem de neplăcută: divorțul.

De curând, a fost văzută în compania unui bărbat celebru și bogat, alături de care a petrecut noaptea întreagă.

Raluca Bădulescu, fericită lângă alt bărbat
Raluca Bădulescu este acum o femeie singură. Vedeta și fostul ei partener au decis să o ia pe drumuri separate după ani de căsnicie, deși nimeni nu se aștepta la așa ceva. Totuși, divorțul nu s-a terminat și cei doi sunt în plin proces, dar juratul de la Bravo, ai stil! și-a găsit deja fericirea

La nici o lună de când a anunțat despărțirea, vedeta a făcut un gest surprinzător. Aceasta a mers la o petrecere controversată în Capitală, unde unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri și-a serbat ziua de naștere. Evenimentul a fost unul exclusivist, unde au participat persoane de seamă și s-au consumat băuturi scumpe.

Raluca este cunoscuta deja pentru pasiunea ei pentru viața de noapte și de data aceasta s-a distrat la fel de mult. Vedeta, însă, a publicat o imagine alături de sărbătorit, cu o descriere care sigur va atrage controverse.

„La mulți ani, iubire!”, a scris vedeta

Comentarii