Nicolae Guta a devenit tata pentru a 12-a oara! Cine este, de fapt, mama bebelusului

Nicolae Guta a devenit tata pentru a 12-a oara! Cine este, de fapt, mama bebelusului

Surpriza uriasa in lumea manelistilor din Romania! Nicolae Guta a devenit tata pentru a 12-a oara! Potrivit presei, cantaretul nu doreste sa se opreasca aici si isi doreste cat mai multi mostenitori!
Nicolae Guta (54 de ani) a devenit tata pentru a 12-a oara, informeaza spynews.ro!

S-a intamplat recent, iar manelistul traieste momente emotionante! Solistul inca nu a oferit informatii cu privire la sexul bebelusului, dar va avea o interventie in cadrul emisiunii Star News de la Antena Stars!

Nicolae Guta este vedeta din Romania cu cei mai multi copii! Mai mult, manelistul are mostenitori cu sase femei diferite!

Mama celui mai mic copil al lui Nicolae Guță este Cristina, femeia alături de care artistul trăiește de ani buni și care a reușit să-l facă bărbat de casă. Cei doi sunt căsătoriți din 2016, iar de trei luni și-au mărit familia cu încă un copil, cuplul fiind deja părinți.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (nr. a venit bebelușul pe

lume). A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a mărturisit Nicu, fiul lui Nicolae Guta.

Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță, a ajuns de nerecunoscut din cauza bolii

Sorina Guță nu mai este de multă vreme în atenția publicului. A avut o căsnicie scurtă cu manelistul Nicolae Guță. Din nefericire, de data aceasta, Sorina nu a mai ajuns în atenția admiratorilor ei cu piesele sale, așa cum obișnuia să facă acum mulți ani, ci din cauza unor probleme grave de sănătate.

Comentarii