Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte

FOTO

Detalii înfiorătoare despre mama care și-a abandonat fetița 6 zile, pentru o întâlnire pe Tinder. Micuța ar fi mâncat perna, înainte de moarte

Ies la iveală noi detalii despre tragedia care a marcat Italia. Alessia Pifferi, o femeie în vârstă de 36 de ani din Milano, și-a lăsat ferita de un an jumate singură timp de 6 zile pentru a petrece cu iubitul pe care îl cunoscuse pe Tinder. Înainte de a pleca de acasă, individa a sedat-o pe micuță, ca să stea fără griji. Copila, flămândă și fără apă, nu a avut nicio șansă. Ar fi ros perna pe care stătea, în ultimele clipe din viață, încercând să se hrănească. Atenție, informații ce pot afecta emoțional.

Lăsată singură acasă, timp de aproape o săptămână. Așa a murit Diana, o copilă nevinovată de doar un an și jumătate. Lângă ea, pe pat, se afla doar o sticlă goală. Pampersul pe care îl purtase era rupt, iar cel vechi ros de viermi. A murit, la propriu, de foame și de sete. Potrivit Corriere della Sera, pe data de 14 iulie, mama ei, Alessia Pifferi, a plecat în jurul orei 19 pentru a petrece în Leffe (Bergamo) alături de noul iubit, pe care îl întâlnise pe Tinder.

Anchetatorii au găsit o casă a groazei. Într-o sticlă inscripționată cu "En", găsită în bucătărie, se aflau benzodiazepine, semn că obișnuia să o sedeze pe copilă, cel mai probabil pentru a sta liniștită. "Mi-a dat-o o persoană pe care o cunoșteam", a încercat să se scuze femeia, în zadar. Diana murise într-o stare de slăbiciune extremă, cu răni pe corp, de la lipsa de îngrijire. Fusese lăsată singră cu zilele, nu doar în acest ultim episod fatal. 

"Nu sunt o mamă rea", s-a scuzat femeia care și-a lăsat fetița să moară de foame, în Italia

Conform sursei citate, miercuri dimineață, atunci când individa s-a întors acasă, a găsit-o pe Diana fără suflare. Stătuse singură timp de șase zile. "Am văzut că nu mișcă. Am lovit-o ușor pe spate. I-a pus picioarele în chiuvetă, să o ud, dar nu a reacționat. Nu sunt o mamă rea", a povestit ea. Femeia a sunat la 118, numărul local de urgență, după care a alertat vecinii, însă era mult prea târziu.

Comentarii