Salarii sezoniere pe litoralul românesc de 6.500 de lei. Ce trebuie să faci pentru ei

Salarii sezoniere pe litoralul românesc de 6.500 de lei. Ce trebuie să faci pentru ei

Sezonul estival a început, iar hotelurile și restaurantele de pe litoral sunt în căutare de personal. Dacă vrei să-ți găsești un job chiar pe litoral trebuie să știi că salariile sunt destul de mari în această perioadă și te poți bucura de sume colosale de bani. Iată ce trebuie să faci pentru ei!

Sezonul estival a început, iar câți mai mulți turiști se bucură de vacanțe binemeritate chiar pe litoral. Vremea este destul de frumoasă în această perioadă și mulți se bucura de soarele puternic de pe plajă.

Salariile de pe litoral ajung la 6.500 lei

Dacă îți dorești să ajungi la mare dar și să ai un job, noi îți prezentăm soluția ideală pentru a face bani în această perioadă. Salariile de pe litoral sunt destul de bine plătite și poți câștiga sume mari de bani.

Chiar dacă sezonul estival a început de ceva timp, încă se mai caută angajați pentru posturi. Un salariu de bucătar ajunge până la 6.500 de lei, iar în cele mai multe cazuri salariile pot depăși suma de 5.000 de lei.

Care sunt joburile de vară pe litoral

Dacă îți dorești un job în această perioadă, noi îți sărim în ajutor și îți prezentăm următoarele posturi pe care le poți ocupa. Angajații se pot bucura de salarii bine plătite pentru următoarea perioadă.

Dacă îți dorești un job la recepție salariul ajunge la 5.700 de lei. Cel de bucătar șef atinge suma de 7.800 de lei, iar ca și bucătar prețul variază între 5.700 și 6.500 de lei. Cei care sunt pasionați de curățenie vor primi suma de 4.300 de lei, iar ca și ospătar 5.000 de lei.



Comentarii